Dženifer Aniston postaje dečiji pisac inspirisana svojim psom

Dženifer Aniston postaje dečiji pisac inspirisana svojim psom

Dženifer Aniston, poznata zvezda serije „Prijatelji“, uskoro će se otisnuti u svet dečje književnosti. Sa ugovorom o četiri knjige sa izdavačem HarperCollins i animacijskim studiom Invisible Studio, Aniston će doneti seriju radova u kojima će se pojavljivati animirani pas Klajde, inspirisan njenim voljenim ljubimcem spašenog sa ulice.

Prva knjiga, nazvana „Klajdeo uzima zalogaj iz života“, ilustrovana od strane Bruna Džejkoba, najavljena je za 1. oktobar. Ovaj animirani pas već je stekao popularnost na društvenim mrežama, sa preko 100 miliona pregleda na svim platformama od kada ga je Aniston prvi put predstavila na Instagramu 2021. godine.

„Klajdeo uzima zalogaj života“ obećava da će biti „ukusno zabavno putovanje samo-otkriće i samopouzdanje“, fokusirajući se na Klajdeovo otkriće njegove talenata kao kuvara.

Dženifer Aniston izjavila je: „Ne bih mogla biti više oduševljena što sam Klajdea i njegove priče odveo u objavljivanje, gde će, nadam se, inspirisati decu i ljubitelje pasa svojim divnim putovanjem da pronađu svoju pravu strast.“