Njukasl pobedio Vulverhempton sa 3:0

Njukasl pobedio Vulverhempton sa 3:0

Njukasl je ostvario impresivnu pobedu nad Vulverhemptonom rezultatom 3:0, u utakmici na kojoj je prisustvovao legendarni rok muzičar Mark Nofler, frontmen grupe Dire Straits. Hauov tim je uspeo da očara kako publiku, tako i Noflera, predstavljajući se u sjajnom svetlu.

Mark Nofler je prisustvovao meču kako bi predstavio dobrotvorni snimak pesme iz filma „Local Hero“, a bio je svedok prve pobede Njukasla na domaćem terenu u ligi od 16. decembra prošle godine. Tim je postigao tri gola zahvaljujući Aleksandru Isaku, Entoniju Gordonu i Tino Livramentu.

Menadžer Njukasla, Edi Hau, izveo je svoj tim s odlično osmišljenim planom igre, dopuštajući Vulverhemptonu posed lopte, ali ih je napao na kontranapadima s razarajućom efikasnošću. Ova pobeda podigla je Njukasl na osmo mesto tabele, što ih stavlja u borbu za kvalifikacije za Evropska takmičenja.

Iako je mala verovatnoća da će se Njukasl plasirati u Ligu šampiona, ova pobeda je dodatno ojačala njihove ambicije za evropskim takmičenjima drugu sezonu za redom.