Poznati finalisti pesme za Evroviziju u Srbiji

Poznati finalisti pesme za Evroviziju u Srbiji

Drugo polufinalno veče festivala „Pesma za Evroviziju“ donelo je uzbuđenje i otkrivanje novih finalista koji će se boriti za priliku da predstavljaju Srbiju na Evroviziji u Malmeu.

U drugom polufinalu, publika je imala priliku da čuje 14 kompozicija, od kojih je osam izabrano za ulazak u finale. Među finalistima su: Iva Lorens sa pesmom „Dom“, Konstrakta sa numerom „Novo, bolje“, Dušan Kurtić sa „Zbog tebe živim“, Zejna sa pesmom „Najbolja“, Teya Dora sa numerom „Ramonda“, Milan Bujaković sa „Moje-tvoje“, Nemanja Radošević sa „Jutra bez tebe“ i Džordži sa pesmom „Luna park“.

Ovo je drugi put kada su finalistima birani putnici u Malmeu. Prvo polufinale, održano 27. februara, već je odredilo prvu polovinu učesnika u finalu. Među njima su Hristina sa numerom „Bedem“, Lena Kovačević sa „Zovi me Lena“, M.ira sa pesmom „Percepcija“, Bojana & David sa „No No No“, Breskvica sa „Gnezdo orlovo“, Marko Mandić sa „Dno“, Keni nije mrtav sa „Dinamanti“ i Zorja sa numerom „Lik u ogledalu“.

Očekuje se da će najboljih 16 iz oba polufinala imati priliku da se takmiče u velikom finalu, koje će biti održano 2. marta.