Totenhem potpisao ugovor sa defanzivcem Raduom Dragušinom iz Đenove

Totenhem potpisao ugovor sa defanzivcem Raduom Dragušinom iz Đenove

Fudbalski klub Totenhem Hotspur završio je još jedno pojačanje u zimskom prelaznom roku, potpisavši ugovor sa centralnim bekam Raduom Dragušinom iz italijanskog kluba Đenova. Ovaj transfer dolazi samo dva dana nakon što su Sparsi doveli napadača Tima Vernera na pozajmicu, jasno pokazujući ambicije kluba u jačanju tima.

Dragušin, 21-godišnji reprezentativac Rumunije, bio je glavni prioritet menadžera Anža Postekoglua, koji ga je doveo u klub sa ugovorom do sezone 2029-30. Iako je Bajern Minhen izrazio interesovanje za Dragušina, Totenhem je uspeo da obezbedi njegov potpis.

Finansijski detalji ovog transfera nisu zvanično objavljeni, ali britanski mediji prenose da je naknada iznosila oko 30 miliona evra. Dragušin je svoju profesionalnu karijeru započeo u Juventusu sa svega 16 godina, a nakon toga je imao pozajmice u klubovima poput Sampdorije i Salernitane pre nego što je postao član Đenove. Tokom svoje pozajmice, Dragušin je doprineo povratku Đenove u Seriju A, a zatim je prešao u klub trajno u julu prošle godine.