Sevilja poražena od Atletik Bilbaa, Ramos u verbalnom sukobu sa navijačem

Sevilja poražena od Atletik Bilbaa, Ramos u verbalnom sukobu sa navijačem

Fudbalski klub Sevilja je nastavio niz neuspeha porazom od Atletik Bilbaa u španskoj ligi. Serhio Ramos, veteran defanzivac, stupio je u verbalnu prepirku sa navijačem tokom intervjua posle meča. Tokom razgovora sa televizijskim reporterom, Ramos je ljutito odgovorio navijaču koji je vikao sa tribina, pozivajući ga na poštovanje.

Sevilja je doživela peti poraz u poslednjih šest mečeva u svim takmičenjima, ostavljajući klub na 16. mestu u španskoj ligi, samo bod iznad zone ispadanja. Ramos je izrazio razumevanje za frustraciju navijača, naglasivši da je svestan dugog perioda bez pobede i potrebe da im pruži malo sreće.

Atletik Bilbao je pobedio sa 2-0, a golove su postigli Mikel Vesga i Aitor Paredes. Ovo je treća uzastopna pobeda Atletika u ligi, što ih je vinulo na treće mesto. Sa druge strane, Sevilja ima samo jednu pobedu u poslednjih 13 ligaških mečeva.

U drugim mečevima, Osasuna je pobedila Almeriju sa 1-0, a jedini gol postigao je Ante Budimir u 27. minutu. Osasuna je ostvarila dve pobede u poslednja tri meča nakon niza od šest utakmica bez pobede. Almerija, koja je jedini tim koji je još uvek pobedio u ligi ove sezone, pretrpela je 14. poraz u šampionatu.