Ulaznice za fajnal-for Evrolige planule za manje od četiri sata

Ulaznice za fajnal-for Evrolige planule za manje od četiri sata

Sve ulaznice za fajnal-for Evrolige, koji će od 24. do 26. maja naredne godine biti odigran u Berlinu, rasprodate su za manje od četiri sata, saopštilo je elitno košarkaško takmičenje.

Već u ranim popodnevnim satima rasprodate su sve ulaznice za fajnal-for u Berlinu, koje su jutros puštene u prodaju.

Ogromno interesovanje ljubitelji košarke su pokazali još u ponedeljak, kada su za svega sat vremena planule ulaznice u pretprodaji. Danas je preostali kontigent rasprodat za manje od četiri sata.

Srećnici koji su na vreme kupili pakete ulaznica za ukupno četiri utakmice biće u prilici da prisustvuju polufinalnim duelima u petak 24. maja, a zatim dva dana kasnije meču za treće mesto i krunisanju novog šampiona Evrope.

Fajnal-for Evrolige biće odigran u „Mercedes-Benz areni“ u Berlinu, a kapacitet dvorane za košarkaške utakmice je 14.500 mesta.

Polufinala su na programu u petak 24. maja u 18:00 i 21:00 sat po lokalnom vremenu. Utakmica za treće mesto biće odigrana u nedelju 26. maja od 17.00 sati, a finale tri sata kasnije.

Poslednju priliku da budu deo spektakla dobiće navijači klubova koji izbore plasman u Berlin, pošto ih od Evrolige sleduje po 600 ulaznica u različitim kategorijama, koje će sami staviti na raspolaganje.

Domaćin fajnal-fora Evrolige dva puta je bio i Beograd, a čelnici elitnog evropskog takmičenja saopštili su ranije danas da će glavni grad Srbije, Pariz, Podgorica i Dubai biti naredne godine domaćini kvalifikacionih turnira juniorske Evrolige (ANGT). Biće to ukupno 16. kvalifikacioni turnir juniorske Evrolige u Beogradu.