Kuluševski briljira sa dva gola: Totenhem pobedio Notingem Forest 2-0

Kuluševski briljira sa dva gola: Totenhem pobedio Notingem Forest 2-0

U uzbuđujućem meču engleske Premijer lige, Totenhem je ostvario važnu pobedu nad Notingem Forest rezultatom 2-0. Švedski vezista, Dejan Kuluševski, bio je junak večeri postigavši oba gola za Spurse.

Prvi gol postignut je u nadoknadi vremena prvog poluvremena, kada je Kuluševski precizno centrirao loptu za Ričarlisona, a ovaj je zatresao mrežu glavom. Drugi gol, delo samog Kuluševskog, usledio je u 65. minutu kada je maestralno savladao golmana Met Tarnera iz teškog ugla.

Sparsi su igrali sa desetoricom igrača nakon što je Iv Bisuma dobio crveni karton u 70. minutu, ali su uspeli održati prednost. Ova pobeda donosi Totenhemu dve uzastopne pobede, izjednačavajući ih po broju bodova sa četvrtoplasiranim Mančester Sitijem.

Notingem Forest se, s druge strane, suočava sa izazovima, sa samo jednim osvojenim bodom u poslednjih šest utakmica. Menadžer Stiv Kuper će osećati pritisak, posebno nakon dosuđenog ofsajda VAR-om koji je poništio prividno izjednačujući gol.

Uzbudljiv susret doneo je radost Kuluševskom i Totenhamu, dok će Forest nastaviti tražiti bolje rezultate u narednim mečevima.