Kreni-Promeni organizuje obuke za kontrolore: Za dva dana 1.000 prijavljenih

Kreni-Promeni organizuje obuke za kontrolore: Za dva dana 1.000 prijavljenih

Tim Kreni-Promeni doneo je odluku da organizuje poziv za kontrolore širom Srbije, a za samo dva dana 1.003 osobe su se prijavile, saopšteno je iz te organizacije.

„Volja da sprečimo krađe, prevare i omogućimo fer izbore, motivisala je veliki broj vas da se dodatno angažuje, a nas da obuke organizujemo u više gradova. Obavili smo konsultativne razgovore sa predstavnicima svih opozicionih listi i postigli dogovor da pomognemo oko kontrolora. Već naredni vikend Savo, Natalija, Steva, Nikola i ja obići ćemo Niš, Kragujevac, Novi Sad, a odmah potom Beograd i Zrenjanin, uz online obuke koje ćemo organizovati za sve ljude iz drugih mesta. Ne želimo da niko ko ima volju bude izostavljen“, saopšteno je iz Kreni- Promeni.

Svi koji misle da je to dobra odluka, malom donacijom od 200, 300, 500, 1.000 dinara mogu da pomognu da se ta zamisao sprovede do kraja.

Prijavljeni su označili ispred kojih lista žele da budu kontrolori, navodi Kreni-Promeni i dodaju da će opozicione liste povezati sa prijavljenima i na taj način doprineti transparentnosti procesa.

„I zato hajde da damo sve od sebe, svako onoliko koliko je u njegovoj moći. Ukoliko niste u prilici da dođete i fizički nam se priključite, mnogo će nam značiti i najmanji doprinos. Naravno, ukoliko ste u mogućnosti. Mnogo puta smo zahvaljujući vašim donacijama organizovali najrazličitije akcije. Kada svako doprinese malo, svi zajedno možemo mnogo“, navodi se u saopštenju.