Otvoren stadion sa 8.000 mesta u Loznici

Otvoren stadion sa 8.000 mesta u Loznici

U Loznici je otvoren novoizgrađeni stadion, koji ima kapacitet 8.000 mesta i napravljen je po standardima UEFA, a stadion je obišao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Sada su sva tri nova stadiona – u Leskovcu, Zaječaru i Loznici, izgrađena po standardima UEFA, rekao je Vučić novinarima.

Upitan zašto se kasni sa otvaranjem stadona u Loznici jer je bilo najavljeno za februar, Vučić je rekao da su građevinski radovi bili gotovi na vreme i da je bilo problema sa hibridnom travom, koja se čekala da izraste, jer sve mora biti po standardima UEFA.

Najavio je da su sledeći stadioni u Nišu i Kragujevcu, jer je sportska sala „Čair“ postala „ruglo“ i da će u nju morati da se uloži najmanje 80 miliona.

„Da li ćemo da zakasnimo dva, tri ili četiri meseca, pa moguće. Neki su zakasnili 40 i 60 godina, a zakasnili bi i 240 godina da su ostali na vlasti“, naglasio je Vučić.

Obilasku je prisustvovao i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić.

Na pitanje o upadu policije u „D Express“ Vučić je odgovorio da nije ni znao za tad upad, niti da je ta firma deo Junajted medije, uz komentar: „Ima se, može se“.

Pre Loznice, Vučić je obišao renovirani hotel „Podrinje“ u Banji Koviljači, podsetivši da je u fabrici Mint i hotelu „Podrinje“ zaposleno 1.827 radnika.

Podsetio je da Koviljača danas ima 205.000 do 210.000 turista godišnje i da se sve više razvija, kao i sama Loznica.