Partizan ostvario važnu pobedu protiv Albe rezultatom 89:74

Partizan ostvario važnu pobedu protiv Albe rezultatom 89:74

Košarkaši Partizana uspeli su da ostvare važnu pobedu protiv Albe rezultatom 89:74, čime su popravili svoj skor na 4-5. Utakmica nije bila laka, a Partizan je morao da se bori kako bi ostvario povoljan rezultat, posebno nakon prethodnih poraza od Igokee i Bajerna.

Igrači Partizana delovali su pod pritiskom imperativa pobede, ali su uz podršku navijača uspeli da slome otpor Albe. Ključna promena dogodila se u drugom delu utakmice, kada je Partizan pojačao agresivnost u odbrani, postigao važne poene iz otvorenih pozicija i uspeo da stvori dvocifrenu prednost koju je sačuvao do kraja.

Trener Željko Obradović istakao je značaj ove pobede, ističući da je bilo ključno pobediti. Naglasio je da ekipa, iako umorna, mora zadržati fokus, borbenost i odbranu. Obradović je pohvalio navijače koji su bili uz ekipu i u teškim trenucima.

Upitan o budućim izazovima, Obradović je istakao da nema vremena za odmor. Partizan očekuje derbi u ABA ligi protiv Cedevita Olimpije, a zatim putovanje u Istanbul na susret sa ekipom Efesa u Evroligi. Trener je izrazio spremnost ekipe da nastavi sa borbom, posebno zbog podrške navijača.

Ova pobeda predstavlja važan korak za Partizan u nastojanju da ostvari uspeh u domaćem prvenstvu i Evroligi.