Federiko Dimarko postiže spektakularan gol sa sredine terena za pobedu Intera

Federiko Dimarko postiže spektakularan gol sa sredine terena za pobedu Intera

Federiko Dimarko, vezista milanskog Intera, zabeležio je nezaboravan trenutak postigavši spektakularan gol sa sredine terena, uzbuđujući navijače na San Siru. Dimarko je u 26. minutu utakmice protiv Frozinonea preuzeo kontrolu nad loptom na svojoj polovini, krenuo prema napred i neviđenim dijagonalnim udarcem savladao golmana Frozinonea Stefana Turatija.

Ovaj neobičan gol postavio je Inter na putu do pobede od 2:0 i povratka na vrh Serije A. Dimarko je izrazio zadovoljstvo postignutim golom, ističući da je ovo jedan od njegovih najboljih trenutaka u karijeri.

Golman Intera, Jan Somer, kao i trener Simone Inzagi, bili su vidno iznenađeni ovim majstorskim potezom. Golman Frozinonea, koji je i doživotni navijač Intera, nije uspeo da spreči loptu da završi u mreži.

Simone Inzagi je komentarisao da je ovakav gol retkost na utakmicama i pohvalio Dimarka, naglašavajući da je ovo nešto što su navikli da vide od njega na treninzima. Nezaboravan trenutak sa ovom golčinom dodatno je učvrstio poziciju Intera kao lidera u Seriji A.