Vučić u Smederevu: Pozivam sve mlade ljude da se vrate u Srbiju

Vučić u Smederevu: Pozivam sve mlade ljude da se vrate u Srbiju

Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić poručio je u Smederevu da je Kosovo i Metohija deo Srbije i da će država brinuti o svom narodu ma gde da naši ljudi žive.“I da vam kažem, izmišljali su svašta i izmišljaće svašta – KiM je deo Srbije, bilo je i biće, za razliku od njihovog vremena, kada su sve učiniili da im ga predaju“, rekao je Vučić obraćajući se okupljenim građanima ispred hale u kojoj se održava skup naprednjaka u Smederevu.

Takođe, Vučić je rekao da svi oni koji vređaju sve naše majke i našu decu – to o njima govori.

„Mi ćemo da čuvamo i njihove majke i njihovu decu i zajednički da gradimo budućnost Srbije, sa većim platama i penzijama, ali Srbija će iz godine u godinu ići napred. Brinućemo o svom narodu ma gde da živi“, naglasio je Vučić.

Vučić je pozvao sve naše ljude koji žive u inostranstvu da se vrate u Srbiju. Vučić je rekao da je pre nego što je došao na predizborni skup u Smederevu posetio u obližnjem Mihajlovcu domaćinstvo porodice Nikolić, čijih se 11 članova vratilo u Srbiju. 

„Pozivam i sve druge ljude da se vrate u svoju Srbiju – nema sunca nigde na svetu kao što ga ima ovde u našoj Srbiji, kao što ga ima ovde kod nas. Radom sve može da se postigne“, naglasio je Vučić. Kazao je da ta porodica ima već četvoro unuka, kao i da kažu da će ih biti još.

 „Došli su iz Austrije i uspešno ovde vode firmu i obrađuju mnogo hektara zemlje „, naveo je Vučić.

Prokomentarisao je prethodno obraćanje na skupu Arno Gujona i naglasio da je tačno da se Srbin nikada ne savija.

„Možeš da ga isečeš, hrast može da isečeš i uništiš, ali neće Srbin da se savija“, naveo je Vučić.