Partizanov niz se nastavlja, Voždovac nova „recka“ crno-belih

Partizanov niz se nastavlja, Voždovac nova „recka“ crno-belih

Fudbaleri Partizana slavili su 3:0 protiv Voždovca na svom terenu u meču 13. kola Superlige Srbije. Serija od 11 pobeda crno-belih u domaćem prvenstvu.

Tim Igora Duljaja naišao je na možda i „najtvrđi orah“ u dosadašnjem toku domaćem prvenstva i u trajanju ovog trijumfalnog niza.

Voždovac se zadivljujuće branio na „Stadionu Partizana“ tokom prvog poluvremena, smanjujući prilike Partizana uz dopuštenu inicijativu.

Prelomni momenat bio je gol Severina u 54. minutu posle lepe finte i prodora sa ivice kaznenog prostora ka desnoj stativi.

Tek što se gol praslavio, pa pogledali neki detalji uz konsultaciju VAR-a i izvela lopta sa centra, usledio je novi pogodak crno-belih u 56. minutu. Strelac je bio Gajas Zahid na pravovremenu asistenciju Bibrasa Natha. Izraelac je tako upisao šestu asistenciju, po čemu je postao lider prvenstva u ovom trenutku.

Treći gol došao je iz jedanaesterca u 84.minutu. Mateusa Saldanju je Filip Damjanović nesmotrenim uklizavanjem srušio, zaradivši i žuti karton, a napadač Partizana je bio siguran sa „bele tačke“.

Partizan je prvoplasirani na tabeli sa 34 boda, Voždovac ostaje na 17 bodova i sad je na sedmom mestu.

Obema ekipama slede dueli u Kupu Srbije, Partizan gostuje kod Jedinstva u Ubu, a Voždovac putuje u Pančevo protiv Dinama.