Čukarički i Zvezda otvaraju sedmo kolo Superlige Srbije, lučanska Mladost protiv Voždovca

Čukarički i Zvezda otvaraju sedmo kolo Superlige Srbije, lučanska Mladost protiv Voždovca

Fudbaleri Čukaričkog i Crvene zvezde igraju prvi meč sedmog kola Superlige Srbije. Istog dana Mladost iz Lučana gostuje kod ekipe Voždovca.

Derbi sedmog kola Superlige između Čukaričkog i Crvene zvezde, subota, 18.05 na Banovom brdu biće uvertira za početak dva tima u grupnoj fazi evropskih takmičenja.

Zvezda narednog utorka gostuje u Mančesteru ekipi Sitija u okviru prvog kola grupne faze Lige šampiona, a Čukarički u Budimpešti, ekipi Ferencvaroša u Ligi konferencija.

Čukarički i Zvezda su do sada odigrali 42 utakmice, crveno-beli su bili bolji u 33 duela, Čukarički je trijumfovao na svega pet susreta, a četiri meča su završena nerešenim rezultatom.

Zvezda ima skor od čak 11 uzastopnih trijumfa nad Čukaričkim, a crno-beli sa Banovog brda poslednji put su bili bolji 20. aprila 2019. godine u okviru plej-ofa Superlige Srbije.

Lučanska Mladost gostovaće kod Voždovca, meč počinje u 19.00. Sedmo kolo zatvaraju fudbaleri Partizan i Radnika u Beogradu.

TSC će generalnu probu pred meč sa Vest Hemom u Ligi Evrope imati protiv Železničara iz Pančeva. 

Priliku za debitantski natup u dresu Novog Pazara protiv kruševačkog Napretka imaće nedavna pojačanja, Sejduba Suma i Adem Ljajić.