Zakerberg kaže da će veb verzija Threads-a biti dostupna u narednih nekoliko dana

Zakerberg kaže da će veb verzija Threads-a biti dostupna u narednih nekoliko dana

Korisnici niti, budite srećni – konačno ćete moći da koristite platformu društvenih medija bez aplikacije.

Izvršni direktor Meta Mark Zakerberg rekao je u Threads postu u utorak ujutro da će veb verzija aplikacije biti objavljena u narednih nekoliko dana.

Ovaj potez će omogućiti platformi u nastajanju, nazvanoj „Tvitter Killer“, da se bolje takmiči sa platformom Elona Maska, koja se sada zove Ks.

Portparol Meta-e Kristin Pai rekla je u izjavi da će novo prijavljeno veb iskustvo omogućiti korisnicima da objavljuju, pregledaju svoje fidove i komuniciraju sa drugim objavama sa svojih desktopa. I da tim radi na tome da „ovo iskustvo dovede do pariteta sa mobilnim uređajima i da će dodati više funkcionalnosti veb iskustvu u narednim nedeljama“.

Otkako je izbio na scenu početkom jula, Threads je prikupio ogromnu početnu korisničku bazu, uključujući poznate poznate ličnosti i brendove, upravo zato što je ekspanzija Instagrama.

Aplikacija daje korisnicima Instagrama mogućnost da automatski prate iste naloge koje rade u aplikaciji za deljenje fotografija, što im olakšava da repliciraju sličan tip angažmana na Threads. Popularni kreatori onlajn sadržaja, kao što je IouTuber MrBeast — čije je stvarno ime Džimi Donaldson — pridružili su se aplikaciji. Ali dok su mnoge popularne internet poznate ličnosti požurile da se prijave, nije jasno koliko ih se redovno vraća.

Rukovodioci kompanije su ranije priznali da je rad na aplikaciji i dalje potreban i da joj nedostaju važne karakteristike, kao što su direktne poruke i mogućnost pretraživanja sadržaja. Aplikacija još uvek nema neke od tih funkcija, ali je uvela druga ažuriranja poslednjih nedelja, kao što je opcija da vidite postove hronološkim redosledom.