„Orlovi“ protiv Jordana u Beču se spremaju za Bugarsku

„Orlovi“ protiv Jordana u Beču se spremaju za Bugarsku

Fudbalska reprezentacija Srbije od 20 satpi i 30 minuta protiv Jordana igra prijateljski meč protiv u Beču.

Rival koji nije visokog renomea, ali je rival koji će poslužiti kao dobra priprema i takmičarski trening pred daleko važniju utakmicu u Bugarskoj.

Stojković za dva meča koji predstoje našem fudbalskom timu nema na raspolaganju nekolicinu standardnih reprezentativaca, pa će utakmica sa selekcijom sa Bliskog istoka biti prava prilika da vidi na koga može da računa u borbi za bodove na putu ka šampionatu u Nemačkoj sledećeg leta.

„Protiv Jordana  prvo želim da se niko ne povredi, a onda i da odigramo jedan dobar meč. Bez obzira što je prijateljska utakmica, važno je da ostavimo dobar utisak, a onda i da pobedimo. Zbog grba i dresa, ali i rejtinga. Želim da naglasim da će dosta igrača dobiti priliku. Takođe, isti tim neće igrati ovde i u Bugarskoj. Razlika je velika kada se radi o važnosti ta dva meča. Ponavljam, dosta igrača će dobiti minutažu, ne pričamo mnogo o imenima, samo ću reći da će Samardžić početi meč, Jovanović i Joveljić, koji su klasični napadači, podeliće minutažu“, istakao je Stojković na konferenciji za medije.

Stojković je naveo  ida je dobro upoznat sa kvalitetima Jordana.

„Jordan pripada azijskoj grupi, oni su 84. na rang listi FIFA rang listi. Informacije koje imam, igraju sa četiri beka u poslednjoj liniji. Upoznati smo sa njihovim mogućnostima, najbolji igrač im nastupa u Belgiji. Imamo dovoljno informacija“, naveo je Piksi.