Zelenski najavljuje nekoliko važnih međunarodnih događaja za Ukrajinu

Zelenski najavljuje nekoliko važnih međunarodnih događaja za Ukrajinu

Vlasti nastavljaju da pripremaju nekoliko važnih međunarodnih događaja koji mogu dati više snage Ukrajini i više naoružanja našim vojnicima.

„Nastavljamo da pripremamo nekoliko važnih međunarodnih događaja koji našoj državi mogu dati više snage i pružiti našim vojnicima više naoružanja. Gotovo svakodnevno se odvija relevantna komunikacija sa partnerima, relevantni zadaci za našu diplomatiju. Diskusije, razgovori, sastanci“, rekao je predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski u večernjem obraćanju.

On je zahvalio svima koji su uključeni u relevantne pripreme. U apsolutnoj većini slučajeva ovaj rad je nevidljiv za širu javnost, ali tako funkcioniše. „Rezultat je zasnovan na pripremi. Hvala svima koji pripremaju rezultate za Ukrajinu! Kancelarija, Vlada, naša diplomatska predstavništva – zahvaljujem se svima koji su uključeni!“ rekao je šef države.

Zelenski veruje da će našu pobedu u ovom ratu podeliti svi koji su ga približavali, svi koji su se borili i radili za pobedu.

Kako je saopšteno, predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski održao je sastanak na kojem je razgovarao o međunarodnim događajima planiranim za naredne nedelje i mesece od kojih se očekuje sigurna pomoć našoj odbrani.