Krvavi nož pronađen u kući nestale Ane Volš, suprug potrošio stotine dolara za sredstva za čišćenje

Krvavi nož pronađen u kući nestale Ane Volš, suprug potrošio stotine dolara za sredstva za čišćenje

Krvavi nož pronađen je u podumu kuće u predgrađu Kohaseta kod Bostona gde je živela Beograđanke Ane Volš, koja se vodi kao nestala. Tamošnje tužilaštvo navelo da je njen suprug Brajan Volš navodno kupio sredstvima za čišćenje u vrednosti od više stotina dolara nakon njenog nestanka.

Sudija je odredio kauciju za Brajana Volša od 500.000 dolara nakon što je optužen pred Sudom okruga Kvinsi. Tereti se da je doveo policiju u zabludu tokom istrage o nestanku njegove supruge.

Ana Volš poslednji put je viđena 1. januara.

Volšova, kako se izveštava, poslednji put viđena kako izlazi iz kuće oko 4 sata ujutro 1. januara da bi se odvezla do aerodroma Logan u Bostonu na let za Vašington.

Tužioci su naveli da je utvršeno da je nestala Beograđanka nikada nije ušla u taksi koi je trebalo da je preveze do aerdoroma

Kako je saopštila polcija, mobilni telefon Ane Volš je lociran je u delu kuće 1. i 2. januara.

Ana, koja se devojački prezivala LJubičić, je majka troje dece, a njen su nestanak prošle nedelje prijavili muž i poslodavac, tri dana nakon što je navodno poslednji put viđena.

Policija nije precizirala ko je poslednji put video Anu Volš, navodeći da je to bio „član porodice“.

Takođe je navedeno da je njen muž spavao u vreme kada je ona navodno izašla iz kuće.

Policija, međutim, veruje da je njen suprug Brajan Volš doveo policijske istražitelje u zabludu, saopštila je kancelarija tužioca.