Profesor Bojan Vranić osuđuje narativ o opoziciji kao fašistima

Kandidatkinja za predsednicu Skupštine Srbije Ana Brnabić je proizvod srpske vlasti – onako kako u Srpskoj naprednoj stranci zamišljaju uspešnu političarku, izjavio je profesor Fakulteta političkih nauka Bojan Vranić, uz ocenu da narativ vlasti o opoziciji kao fašistima i neonacistima mora da prestane. Poslanik iz Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta kaže da vlast „diže ljude ka sukobu“.

Dalje

Održavanje Sednice Saveta Bezbednosti UN-a povodom 25. godišnjice NATO agresije na SR Jugoslaviju

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić potvrdio je danas da je Rusija, kao članica Saveta bezbednosti UN-a, predložila održavanje sednice povodom 25. godišnjice NATO agresije na tadašnju SR Jugoslaviju. Japan, kao predsedavajući ovog meseca, podržao je ovaj zahtev. Sednica je planirana za ponedeljak, 25. marta, a biće posvećena sećanju na bombardovanje SR Jugoslavije.

Dalje

CRTA: Ana Brnabić napadima izbegava istinu o biračkom spisku

Jeftino je, ali i opasno politikantstvo pokušaj odlazeće premijerke Ane Brnabić, izveden u emisiji “Hit tvit” na TV Pink, da činjenično dokazanu netačnost biračkog spiska i jasan zahtev velikog dela domaće javnosti i međunarodne zajednice da se dovede u red evidencija birača u Srbiji, predstavi kao nekakav hir Raše Nedeljkova, programskog direktora Crte, saopšteno je iz Crte.

Dalje

1 2 3 856